„Profesinį mokymą pradėjau būdama 15 metų profesiniame centre „Žirmūnai“, kur įgijau virėjos profesiją. Pradėjau dirbti virėja valgykloje, vėliau kavinėje ir „La Provence“ restorane. Dirbdama restorane supratau, kad noriu toliau mokytis ir pasiekti gyvenime dar daugiau. Būdama 31 metų įstojau į Vilniaus kolegiją. Pasirinkau Maisto technologijos studijas. Kartu su mokslais mano gyvenime prasidėjo pokyčiai praktinio tobulėjimo kryptimi. Dalyvavau virėjų, konditerių, šefų konkursuose, olimpiadose Lietuvoje ir užsienyje, kuriuose esu laimėjusi aukso, sidarbo ir bronzos medalius. Tuo pat metu pradėjau dirbti maisto technologe UAB „Čili Holdings“ tinkle, kūriau meniu šio tinklo maitinimo įmonėms. Pastaruosius 5 metus dirbu technologe vienoje didžiausių mėsos perdirbimo įmonių Lietuvoje „Biovela Group“. Esu naujų produktų kūrimo departamento technologė. Visiems besirenkantiems savo kelią po mokyklos, persikvalifikuojantiems ar keičiantiems profesiją noriu palinkėti pasirinkus studijas mažais žingsneliais siekti savo tikslų, susiduriant su sunkumais nepasiduoti, stengtis kuo daugiau sužinoti, išmokti, atrasti, įgyti patirties.“