Fermentatorius ProServiveBrew yra skirtas giros, fermentuotos arbatos, raugintų pieno produktų fermentacijai. Tai mini giros/alaus darykla, susidedanti iš dviejų virimo kamerų,… Skaityti toliau
„VikoFlora“ kviečia į paskutinę šiais metais rudens augalų mugę!
2021-09-23Su didžiausiu džiaugsmu kviečiame apsilankyti augalų mugėje „VikoFlora 2021 sezono uždarymas“, kuri vyks net tris dienas – spalio mėn. 1… Skaityti toliau
Rugsėjo 22 dieną Agrotechnologijų fakulteto lektorius, veterinarijos gydytojas, VGTU doktorantas Ernest Kostenko dalyvavo tarptautinėje taikomosios matematikos ir skaitinio modeliavimo konferencijoje
2021-09-23Joje jis perskaitė pranešimą „Osteoporozės paveikto šunų juosmens L2 slankstelio gniuždymo modeliavimas baigtinių elementų metodu“. (Compression simulation of osteoporosis affected… Skaityti toliau
Drauge su Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija bei prieskonių ir pasaulio virtuvės produktų gamintoja „Santa Maria“ Tvaraus Maisto Akademija kviečia visus į antrąją pamoką
2021-09-21Nuo ūkio iki stalo (angl. „farm to table“) konceptas vis garsiau girdimas ne tik užsienyje, bet ir Lietuvoje. Kodėl vis… Skaityti toliau
Kūno kultūros ir sporto centras kviečia prisijungti prie VIII Pagarbos bėgimo “Algimanto apygardos partizanų kovos takais”, skirto paminėti Algimanto apygardos partizanų žūties 72-ąsias metines
2021-09-21Pagarbos bėgimas vyks 2021 m. spalio mėn. 9 d 12 val. Starto vieta – prie buvusio Algimanto apygardos štabo bunkerio… Skaityti toliau