VIKO Agrotechnologijų Fakultetas
  • Fakultetas
    • Apie fakultetą
    • Valdymas
    • Projektai
    • Katedros
    • Mokslo taikomosios veiklos laboratorija
    • Galerija
    • Veterinarijos klinika
    • Biblioteka
  • Stojantiesiems
    • Studijų programos
    • Apgyvendinimas
    • Leidinys apie studijų programas
  • Studentams
    • Atmintinė pirmakursiui
    • Nuolatinės studijos
    • Studijų grafikai ir tvarkaraščiai
    • Profesinės ir baigiamosios praktikos
    • Studijų dokumentai
    • Studentiška veikla
    • Pažymų užsakymas
    • Paslaugos studentams
    • Diplomantams
    • Karjera
    • Darbo pasiūlymai
    • Apklausų rezultatai
  • Tarptautiniai ryšiai
    • Tarptautiniai ryšiai
    • Erasmus+ studentams
    • Erasmus+ personalui
  • Visuomenei
    • Ūkininkavimo pradmenų kursai
    • Edukacinės programos mokiniams
    • Mokslo taikomoji veikla ir eksperimentinė plėtra
    • Neformaliojo švietimo programos / Seminarai / Konsultacijos
    • Mokslinių – praktinių konferencijų straipsnių rinkiniai
    • Neformaliojo švietimo ir savišvietos būdu įgytų kompetencijų vertinimas ir pripažinimas
    • Narystė
    • Socialiniai partneriai / dalininkai
    • Absolventų sėkmės istorijos
    • Apie mus rašo
  • Leidinys
  • Kontaktai
  • E-paslaugos
    • El. paštas (Microsoft 365)
    • VPN paslauga
    • Teams
    • Slaptažodžio keitimas
    • VMA Moodle
    • Pagalbos centras
    • Akademinė IS
    • Spausdinimo kuponai
    • Atributikos parduotuvė
    • Dokumentų valdymo sistema
    • Dokumentų valdymo sistema (savitarna)
    • Virtuali biblioteka
  • #Naujienos

    Rugsėjo 28 d. studentų paskaitas paįvairino kviestinė lektorė Ieva Šidlaitė

    2021-09-29

    Knygos „Natūralus rauginimas” autorė, natūralaus rauginimo žinovė Ieva Šidlaitė vedė mokymus „Daržovių, vaisių, uogų rauginimas ir sūdymas”, kuriuose dalyvavo Maisto technologijos ir Agroverslo technologijų studijų studentai ir dėstytojai. Kultūros istorijos magistrė Ieva Šidlaitė pasidalino…

  • #Naujienos

    Rugsėjo 24 d. Agrotechnologijų fakultete Maisto technologijos laboratorijoje vyko mokymai, kaip dirbti su fermentatoriumi ProService Brew

    2021-09-27

    Fermentatorius ProServiveBrew yra skirtas giros, fermentuotos arbatos, raugintų pieno produktų fermentacijai. Tai mini giros/alaus darykla, susidedanti iš dviejų virimo kamerų, talpos žaliavų pakrovimui ir dviejų rauginimo talpų. Mokymų metu Chemijos ir maisto technologijos katedros…

  • #Naujienos

    „VikoFlora“ kviečia į paskutinę šiais metais rudens augalų mugę!

    2021-09-23

    Su didžiausiu džiaugsmu kviečiame apsilankyti augalų mugėje „VikoFlora 2021 sezono uždarymas”, kuri vyks net tris dienas – spalio mėn. 1 – 3 d., Buivydiškėse, Vilniaus raj. Mugės metu turėsite puikią progą įsigyti daugiamečių gėlių,…

  • #Naujienos

    Rugsėjo 22 dieną Agrotechnologijų fakulteto lektorius, veterinarijos gydytojas, VGTU doktorantas Ernest Kostenko dalyvavo tarptautinėje taikomosios matematikos ir skaitinio modeliavimo konferencijoje

    2021-09-23

    Joje jis perskaitė pranešimą „Osteoporozės paveikto šunų juosmens L2 slankstelio gniuždymo modeliavimas baigtinių elementų metodu“. (Compression simulation of osteoporosis affected canine lumbar L2 vertebra by finite element method).

  • #Naujienos

    Drauge su Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija bei prieskonių ir pasaulio virtuvės produktų gamintoja „Santa Maria“ Tvaraus Maisto Akademija kviečia visus į antrąją pamoką

    2021-09-21

    Nuo ūkio iki stalo (angl. „farm to table“) konceptas vis garsiau girdimas ne tik užsienyje, bet ir Lietuvoje. Kodėl vis daugiau profesionalių virtuvės šefų rūpi, iš kur ir kaip į jų virtuves atkeliauja produktai?…

  • #Naujienos

    Kūno kultūros ir sporto centras kviečia prisijungti prie VIII Pagarbos bėgimo “Algimanto apygardos partizanų kovos takais”, skirto paminėti Algimanto apygardos partizanų žūties 72-ąsias metines

    2021-09-21

    Pagarbos bėgimas vyks 2021 m. spalio mėn. 9 d 12 val. Starto vieta – prie buvusio Algimanto apygardos štabo bunkerio (Anykščių raj. , Šimonių giria, prie Priegodo ežero). Su bėgimo programa ir nuostatais susipažinsite…

  • #Naujienos

    2021-09-21 d., 10 val. kviečiame dayvauti dviejų valandų trukmės internetiniame seminare „Ūkininkavimas skaitmeninėje eroje: kam šiuo metu esame pasirengę?“

    2021-09-20

    Seminaras skirtas ūkininkams, bet naudingas visiems, besidomintiems žemės ūkiu ir jo pažanga. Seminarą rengia skaitmeninių inovacijų centras „Agrifood Lithuania DIH. Dalyvavimas seminare yra nemokamas, tačiau dėl riboto galinčių prisijungti žmonių skaičiaus būtina išankstinė registracija:  https://bit.ly/397RDfU…

  • #Naujienos

    Kviečiame studentus teikti prašymus socialinėms stipendijoms rudens semestrą gauti

    2021-09-15

    Valstybinis studijų fondas nuo rugsėjo 15 d. iki spalio 10 d. (imtinai) kviečia studentus teikti prašymus socialinėms stipendijoms gauti. Prašymus studentai turi teikti per Fondo internetinį tinklapį [http://vsf.lrv.lt/lt/] prisijungus prie Stipendijų ir finansinės paramos…

  • #Naujienos

    Rugsėjo mėnesį vyksta paraiškų teikimas 2021/2022 mokslo metų pavasario semestro studijoms užsienio aukštosiose mokyklose arba praktikai užsienio įmonėse pagal Erasmus+ programą

    2021-09-07

    Paraiškų teikimas vyksta: rugsėjo 1 – 30 d.d. Paraišką, kurią reikia užpildyti, rasite: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=UUqGQwxHFEOpOVe_McsRODQ-rm_mPkhJqo-CKhg2mjNUMDkzV0lGSEpBODlJTkE4UUYwQUhTTE1JUS4u Konkurse gali dalyvauti visi studentai. Studijų ar praktikos mobilumo trukmė  yra nuo 2 iki12 mėnesių. Kur galite vykti studijuoti? Aukštųjų…

Ankstesnis puslapis
1 … 66 67 68 69 70 … 140
Kitas puslapis
VIKO Agrotechnologijų Fakultetas
VIKO ATF

Studentų g. 39A, 08106, Vilnius.
Įmonės kodas 111965131
PVM mokėtojo kodas LT119651314

Kontaktai

Tel. +370 640 41782
administracija@atf.viko.lt

Sekite mus
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • LinkedIn

© 2025 Vilniaus kolegija.