Ūkis įsikūręs Radiškio kaime, Ukmergės rajone. Tai ne tik ekologiškas ūkis, bet ir renginių ir švenčių vieta. Studentams buvo parodytos pievos su laisvai besiganančiais mėsiniais galvijais, ekologiškas sodas ir šiltnamiai, mėsos perdirbimo cechas ir šiame ūkyje esantis restoranas „Red Brick“. Šis restoranas šiemet buvo apdovanotas „Michelin“ Žaliąja žvaigžde už tvarios gastronomijos puoselėjimą. Tokių restoranų pasaulyje yra apie penkis šimtus ir vienas jų – šiame ūkyje.

Žaliavos perdirbimo ir produkcijos gamybos cecho vadovas ir technologas Sigitas Pūkys studentams papasakojo apie ekologiškų produktų gamybą, siekiant išgauti ypatingas skonines savybes, parodė cechą, jame esančią įrangą, papasakojo apie naujų produktų kūrimo eigą, kaip gimsta naujų receptų idėjos. Studentai turėjo galimybę stebėti ir gamybos eigą.

Išvykos metu studentai ne tik susipažino su ekologiškais gyvulininkystės ir augalininkystės principais, bet ir pamatė, kaip gaminamas ekologiškas, sveikatai palankus maistas. Neabejotina, kad sužinota informacija jiems bus naudinga tolimesniame studijų procese.