Taip sako Maxima LT, UAB Personalo departamento verslo partnerė Greta Veiverė ir vyriausiasis mėsos technologas Darius Lažauninkas, kurie 2019-02-05 lankėsi ATF Maisto technologijos katedroje ir susitiko su antro bei trečio kursų studentais. Maxima LT, UAB vykdo keturių sričių maisto gamybos veiklą: mėsos, kulinarijos, duonos ir konditerijos. Tad savo maisto gamybos sričių karjerą katedros socialiniai partneriai studentams siūlo pradėti jau nuo praktikos atlikimo realiomis sąlygomis; nuo praktikanto, maisto gamybos darbuotojo, pamainos vadovo, kokybės vadybininko, technologo asistento – žingsnis po žingsnio siekti technologo darbo. Technologo darbas uždarojoje akcinėje bendrovėje apima naujų produktų, patiekalų kūrimą, produktų ir patiekalų pristatymą degustacijų metu, techninį darbą, atliekant įvairius žaliavų, produktų skaičiavimus, technologinių instrukcijų rengimą, darbo organizavimą, cechų darbuotojų mokymus bei naujų cechų atidarymą, parengiant patalpų brėžinius, parenkant reikalingą įrangą, suprojektuojant technologinį procesą bei pildant dokumentaciją.
MAXIMA – savo karjerą pradėk čia!
Maisto technologijos katedros vedėja Laimutė Milašienė