Maisto technologų sukurtas produktas pristatytas tarptautiniame konkurse

Agrotechnologijų fakulteto Maisto technologijos studijų programos studentų komanda Agnė Aleknaitė, Karolina Daučionaitė ir Deividas Šalnis dalyvavo tarptautinio konkurso „Maisto technologas 2019“ antrajame etape, kuriame pristatė savo pačių sukurtą ir pagamintą produktą bei atliko konkursines praktines užduotis maisto produktų technologijos, mikrobiologijos, juslinės analizės ir maisto produktų kokybės nustatymo laboratorijose.

Ruošdamiesi konkursui studentai įgijo naujos patirties video filmukų kūrime ir pritaikė molekulinės virtuvės elementus kurdami naują maisto produktą.

Maisto technologijos katedros vedėja Laimutė Milašienė

Daugiau naujienų

  • #

    Z kartos studentų poreikiai, lūkesčiai bei mokymosi stilius – mokymai dėstytojams

    Agrotechnologijų fakulteto dėstytojai gruodžio 17 d. dalyvavo įkvepiančiuose profesinio tobulėjimo mokymuose, kuriuos vedė konsultacinės įmonės „Gyvenimo raktas“ įkūrėja, asmenybinių kompetencijų lavinimo lektorė, konsultantė ir psichologė Giedrė Skupienė. Mokymų tema – „Skirtingų kartų bendravimas: kaip…

  • #

    Advento bendrystė: fakulteto bendruomenę suartinanti popietė

    Gruodžio 15 d. Agrotechnologijų fakultete įvyko jaukus bendruomenės susitikimas su etnologe Gražina Kadžyte, skirtas advento, Kūčių ir Kalėdų laikotarpio tradicijoms bei jų prasmei pažinti. Viešnia, daugelį metų tyrinėjanti lietuvių papročius, pasakojo apie skirtingų etnografinių…

  • #

    Inžinerijos ateitį kuriame kartu: susitikimas LINPRA verslo pusryčiuose

    Gruodžio 10 d. Vilniaus kolegijos fakultetų dekanai, kuriuose vykdomos inžinerijos studijų krypties studijų programos, dalyvavo verslo pusryčiuose, kuriuos organizavo Lietuvos inžinerinės pramonės asociacija, vienijanti šalies inžinerijos ir technologijų sektoriaus įmones, mokslo ir studijų institucijas,…