Maisto technologų sukurtas produktas pristatytas tarptautiniame konkurse

Agrotechnologijų fakulteto Maisto technologijos studijų programos studentų komanda Agnė Aleknaitė, Karolina Daučionaitė ir Deividas Šalnis dalyvavo tarptautinio konkurso „Maisto technologas 2019“ antrajame etape, kuriame pristatė savo pačių sukurtą ir pagamintą produktą bei atliko konkursines praktines užduotis maisto produktų technologijos, mikrobiologijos, juslinės analizės ir maisto produktų kokybės nustatymo laboratorijose.

Ruošdamiesi konkursui studentai įgijo naujos patirties video filmukų kūrime ir pritaikė molekulinės virtuvės elementus kurdami naują maisto produktą.

Maisto technologijos katedros vedėja Laimutė Milašienė

Daugiau naujienų

  • #

    Kaip spėti daugiau ir mokytis geriau?

    Spalio 10 d. Veterinarijos studijų programos studentai dalyvavopraktinėje paskaitoje „Laikas tavo pusėje: kaip spėti daugiau ir mokytis geriau“, kurią vedė Vilniaus kolegijos lektorė A. Slimanavičienė. Paskaitos metu studentai mokėsi, kaip efektyviau planuoti savo laiką,…

  • #

    Kviečiame dalyvauti konferencijoje „Gyvūnų gerovės aktualijos 2025“

    2025 spalio 16 d. 9:30 val.  Agrotechnologijų fakulteto Veterinarijos katedroje (Dvaro g.1, Buivydiškės, Vilniaus raj.) vyks Karjeros dienų konferencija  „Gyvūnų gerovės aktualijos 2025“. Konferencijos tikslas: Skatinti gyvūnų gerovės principų plėtrą ir taikymą bei supažindinti…

  • #

    Vyko paskaita apie biologines trąšas ir tvarų ūkininkavimą

    Agrotechnologijų fakulteto studentai dalyvavo susitikime su MB “BioInnovations” vadovu Irmantu Čepuliu, kuriame svečias pristatė biologines trąšas „BlackLife“. Jis papasakojo apie jų sudėtį, poveikį augalams ir naudą tiek dirvožemiui, tiek visai ekosistemai. „BlackLife“ – tai…