2017 m. lapkričio 16 ir 22 dienomis pirmo kurso MT17 gr. studentai, lydimi lektorės Elenos Surkienės, lankėsi UAB „Rimi Lietuva“ PC HyperRimi, esančiame Šiaurės miestelyje. Mokomųjų išvykų tikslas – maisto technologijos studijų programos studentų teorinių žinių gilinimas ir praktinių įgūdžių tobulinimas. Svarbu tai, kad išvykų metu studentai turi galimybę susipažinti su įmone,  gamybos procesu realiomis darbo sąlygomis, maisto saugos ir kokybės užtikrinimo sistemomis, pamatyti technologinius procesus bei įrenginius, o ateityje – pasirinkti įmonę kaip  profesinių veiklos praktikų atlikimo vietą ar įsidarbinti, kryptingai pasirinkti studijuojamos programos specializaciją.

Mokomosios išvykos metu pirmakursiai aplankė kulinarijos, konditerijos ir mėsos perdirbimo skyrius, duonos kepyklą. Įmonės skyrių vadovai Vitalijus Rimovas (VK ATF Maisto technologijos studijų programos absolventas) ir Saulius Burba supažindino studentus su skyrių darbo organizavimo, produkcijos gamybos ir realizavimo pagrindais, maisto higienos taisyklėmis ir tvarka.

Studentai galėjo įsitikinti, kad tai puiki praktinių įgūdžių įgijimo ir tobulinimo vieta.

Dėkojame UAB „Rimi Lietuva“ (Vilniaus kolegijos Agrotechnologijų fakulteto Maisto technologijos katedros socialinis partneris) už bendradarbiavimą ir laukiame Vilniaus kolegijos organizuojamoje Karjeros dienoje 2017…

Maisto technologijos katedra