Maisto technologės paskaita studentams

Balandžio 18 d. Maisto technologijos pirmo kurso studentams paskaitą skaitė UAB „RIMI LIETUVA“ maisto kulinarijos technologė Lina Barčaitė. Jos patirtis maisto gamybos versle daugiau kaip 10 metų. Technologė pristatė naujų gaminių kūrimo etapus – nuo idėjos iki produkto išleidimo į rinką, technologinių kortelių kūrimo procesą, maisto saugos ir kokybės užtikrinimo gamyboje principus, LEAN sistemos  taikymą maisto gamybos procese. Paaiškino studentams, su kokiais iššūkiais susiduria dirbant maisto technologo pozicijoje ir kaip sprendžiamos gamyboje pasitaikančios situacijos, atsakė į  studentų pateiktus klausimus. Maisto technologė Lina Barčaitė – puikus pavyzdys ir motyvatorius studentams, kad tikslus gali pasiekti kiekvienas.

Daugiau naujienų

  • #

    Kaip spėti daugiau ir mokytis geriau?

    Spalio 10 d. Veterinarijos studijų programos studentai dalyvavopraktinėje paskaitoje „Laikas tavo pusėje: kaip spėti daugiau ir mokytis geriau“, kurią vedė Vilniaus kolegijos lektorė A. Slimanavičienė. Paskaitos metu studentai mokėsi, kaip efektyviau planuoti savo laiką,…

  • #

    Kviečiame dalyvauti konferencijoje „Gyvūnų gerovės aktualijos 2025“

    2025 spalio 16 d. 9:30 val.  Agrotechnologijų fakulteto Veterinarijos katedroje (Dvaro g.1, Buivydiškės, Vilniaus raj.) vyks Karjeros dienų konferencija  „Gyvūnų gerovės aktualijos 2025“. Konferencijos tikslas: Skatinti gyvūnų gerovės principų plėtrą ir taikymą bei supažindinti…

  • #

    Vyko paskaita apie biologines trąšas ir tvarų ūkininkavimą

    Agrotechnologijų fakulteto studentai dalyvavo susitikime su MB “BioInnovations” vadovu Irmantu Čepuliu, kuriame svečias pristatė biologines trąšas „BlackLife“. Jis papasakojo apie jų sudėtį, poveikį augalams ir naudą tiek dirvožemiui, tiek visai ekosistemai. „BlackLife“ – tai…