Lapkričio 15 d. PIRMADIENIS. Studijų diena

Laikas/ trukmė ir
lektorius/ lektorė
Seminaro/ paskaitos/ veiklos  pavadinimas Trumpas aprašymas Registracijos formos nuoroda Teams prisijungimo nuoroda
10.40–11.25
dr. Inga Stankevičienė
Paskaita moksleiviams. Prieskonių spalvos. Chromatografija Pristatomas augalinių pigmentų atskyrimas chromotografijos metodu ir jų kokybinis įvertinimas. Nuoroda Nuoroda

 

Lapkričio 16 d. ANTRADIENIS. Kūrybiškumo diena

Laikas/ trukmė ir
lektorius/ lektorė
Seminaro/ paskaitos/ veiklos  pavadinimas Trumpas aprašymas Registracijos formos nuoroda Teams prisijungimo nuoroda
13.00–13.45
dr. Inga Kepalienė
Praktinis seminaras. Rudens gėrybės kitaip Aptarsime tinkamo maitinimosi principus, akcentuosime rudens gėrybių – sezoninių daržovių naudą. Praktiniame seminare pasidalinsime Vilniaus kolegijos Maisto technologijos studijų programos studentų gerąją patirtimi, pakviesime pasigaminti sveikatai palankių patiekalų: cukinijų makaronų, daržovių apkepą ir ypatingų moliūginių keksiukų. Nuoroda Nuoroda

 

Lapkričio 17 d. TREČIADIENIS. Karjeros diena

Laikas/ trukmė ir
lektorius/ lektorė
Seminaro/ paskaitos/ veiklos  pavadinimas Trumpas aprašymas Registracijos formos nuoroda Teams prisijungimo nuoroda
12.00–13.00
Dalyvauja absolventas Rokas Burnys, įmonės MB „Daktaras desertas“ įkūrėjas Deividas Šalnis,  absolventė, kavos namų „Cofee Spells“ konditerė-technologė Rūta Kniežaitė
Galimybių kupinas technologijų pasaulis Agrotechnologijų fakulteto absolventai kalbės apie asmeninę patirtį, karjeros kelią, originalių  verslo idėjų realizavimą. Nuoroda Nuoroda

 

Lapkričio 18 d. KETVIRTADIENIS. Konsultacijų diena

Laikas/ trukmė ir
lektorius/ lektorė
Seminaro/ paskaitos/ veiklos  pavadinimas Trumpas aprašymas Registracijos formos nuoroda Teams prisijungimo nuoroda
11.00–12.45
Dr. Gražina Palaitytė, Jurgita Lazdauskienė, Monika Zdanavičiūtė
Agrotechnologijų fakulteto studijų programos Agroverslo technologijos, Kraštovaizdžio dizainas, Maisto technologijos, Cheminė analizė ir Veterinarija Nuoroda Nuoroda