Lapkričio 15 d. PIRMADIENIS. Studijų diena
Laikas/ trukmė ir lektorius/ lektorė |
Seminaro/ paskaitos/ veiklos pavadinimas | Trumpas aprašymas | Registracijos formos nuoroda | Teams prisijungimo nuoroda |
10.40–11.25 dr. Inga Stankevičienė |
Paskaita moksleiviams. Prieskonių spalvos. Chromatografija | Pristatomas augalinių pigmentų atskyrimas chromotografijos metodu ir jų kokybinis įvertinimas. | Nuoroda | Nuoroda |
Lapkričio 16 d. ANTRADIENIS. Kūrybiškumo diena
Laikas/ trukmė ir lektorius/ lektorė |
Seminaro/ paskaitos/ veiklos pavadinimas | Trumpas aprašymas | Registracijos formos nuoroda | Teams prisijungimo nuoroda |
13.00–13.45 dr. Inga Kepalienė |
Praktinis seminaras. Rudens gėrybės kitaip | Aptarsime tinkamo maitinimosi principus, akcentuosime rudens gėrybių – sezoninių daržovių naudą. Praktiniame seminare pasidalinsime Vilniaus kolegijos Maisto technologijos studijų programos studentų gerąją patirtimi, pakviesime pasigaminti sveikatai palankių patiekalų: cukinijų makaronų, daržovių apkepą ir ypatingų moliūginių keksiukų. | Nuoroda | Nuoroda |
Lapkričio 17 d. TREČIADIENIS. Karjeros diena
Laikas/ trukmė ir lektorius/ lektorė |
Seminaro/ paskaitos/ veiklos pavadinimas | Trumpas aprašymas | Registracijos formos nuoroda | Teams prisijungimo nuoroda |
12.00–13.00 Dalyvauja absolventas Rokas Burnys, įmonės MB „Daktaras desertas“ įkūrėjas Deividas Šalnis, absolventė, kavos namų „Cofee Spells“ konditerė-technologė Rūta Kniežaitė |
Galimybių kupinas technologijų pasaulis | Agrotechnologijų fakulteto absolventai kalbės apie asmeninę patirtį, karjeros kelią, originalių verslo idėjų realizavimą. | Nuoroda | Nuoroda |
Lapkričio 18 d. KETVIRTADIENIS. Konsultacijų diena
Laikas/ trukmė ir lektorius/ lektorė |
Seminaro/ paskaitos/ veiklos pavadinimas | Trumpas aprašymas | Registracijos formos nuoroda | Teams prisijungimo nuoroda |
11.00–12.45 Dr. Gražina Palaitytė, Jurgita Lazdauskienė, Monika Zdanavičiūtė |
Agrotechnologijų fakulteto studijų programos | Agroverslo technologijos, Kraštovaizdžio dizainas, Maisto technologijos, Cheminė analizė ir Veterinarija | Nuoroda | Nuoroda |