Mokiniai dalyvavo dviejuose edukaciniuose užsiėmimuose: „Mokiniams apie maisto produktų ženklinimą“ ir „Vaisių ir daržovių liofilizavimas“, kurias vedė dėstytojos Jurgita Lazdauskienė ir dr. Inga Kepalienė. Teorinio užsiėmimo-diskusijos metu J.Lazdauskienė mokiniams paaiškino informaciją, kurią maisto gamintojas pateikia ženklinimo etiketėse, paaiškino maisto priedų technologines savybes, jų paskirtį konkretaus maisto produkto gamyboje. Mokiniai atsakinėjo į jiems pateiktus klausimus ir patys juos uždavė dėstytojai. Kartu su dr. I.Kepaliene mokiniai išbandė liofilizavimo technologiją, sužinojo inovatyvios technologijos privalumus, degustavo liofilizuotus vaisius ir daržoves.
Geg
6
2022
Gegužės 5 d. Agrotechnologijų fakultete lankėsi Maišiagalos Lietuvos didžiojo kunigaikščio Algirdo gimnazijos aštuntokai kartu su technologijų mokytoja Audrone Vaitkevičiene
![breed](https://atf.viko.lt/media/themes/viko-prod/images/bc_home.png)
![breed](/media/themes/shape/images/bc_left.png)
![breed](/media/themes/shape/images/bc_left.png)