Agrotechnologijų fakulteto dėstytojai ir studentai dažni socialinių partnerių organizuojamų renginių dalyviai. Štai balandžio – gegužės mėnesiais fakulteto atstovai dalyvavo  Lietuvos žemės ūkio rūmų rengtuose mokymuose „ EKO evoliucija : tradicijos + inovacijos ir sveikatai palankus maistas“ bei „Kokybiškas maistas – sveikatos garantas“. Mokymuose ūkininkas Vidmantas Gaidelis pristatė savo sėkmės istoriją „Nuo idėjos iki klestinčio ūkio. Moliūgų nauda sveikatai“. UAB „Farmer‘s circle“ darbuotoja Gryta Čeplinskaitė  pristatė šios įmonės sėkmės istoriją: „Nuo tvaraus ekologinio ūkio iki „14 Horses“ restorano. Lietuviškų produktų ir amatų renesansas: nuo tautinio paveldo iki šiuolaikinių pardavimo kanalų“ . Susitikimų metu buvo aptartos studentų profesinės praktikos galimybės „Farmer‘s circle“ ūkyje.   AT studijų programos  studentai, lektorės Nojolė Ružienė, Kristina Žilionytė ir kiti mokymų dalyviai  dalyvavo žolininkės Rasos Subačienės, edukacijoje „ Gamtos vaistinėlė“. Dalyviai mokėsi atpažinti pavasarinius laukinius augalus bei suprasti, kuo vieni ar kiti augalai naudingi sveikatos stiprinimui. „Made By Lithuanians“ atstovas pristatė geruosius savo veiklos pavyzdžius, Lietuvos jaunųjų ūkininkų ir jaunimo sąjungos (LJŪJS) valdybos narys Vytenis Grigas  pasakojo apie savo ūkininkavimo patirtį ir atsakė į klausimą, kiek malonus ir naudingas yra ūkininkavimas. Geros savijautos biuro „ Vilnius sveikiau“  visuomenės sveikatos specialistė dietistė Aušra Blažytė pristatė faktus ir mitus apie ekologišką maistą. Didelio susidomėjimo susilaukė mokymų pabaiga. Jos metu ožkų ūkio ūkininkė Božena Lazovska ir jos vyras pristatė savo ožkų ūkį bei gaminamą produkciją.  Visi dalyviai puikiai įvertino ragautus minkštuosius ir desertinius ožkų pieno sūrius.

Nuoširdžiai dėkojame mūsų socialiniams partneriams – LŽŪR už surengtus mokymus. Tikimės abipusiai naudingus santykius plėtoti ir ateityje.