Maisto inovacijų srityje dr. Gaurav Sharma dirba arti dviejų dešimtmečių. Pagrindinės domėjimosi sritys – įvairių skonių kūrimas, augaliniai baltymai, natūralus ekstrahavimas, antrinė metabolitų sintezė, fermentinis ir mikrobinis baltymų modifikavimas, chromatografinis išskyrimas ir gryninimas, nanotechnologijos.
Susitikime dalyvavo „AgriFood Lithuania DIH” vykdančioji direktorė Edita Karvelienė, Vilniaus kolegijos direktoriaus pavaduotoja mokslui ir partnerystei dr. Nijolė Zinkevičienė, Mokslo skyriaus vedėja dr. Erika Kubilienė, Agrotechnologijų fakulteto prodekanė Ramunė Vanagaitė, Chemijos ir maisto technologijos katedros vedėja Jurgita Lazdauskienė. Svečias iš Singapūro domėjosi Vilniaus kolegijos užsakomosios projektinės veiklos darbais, atliekamų tyrimų spektru, praktine taikomiesiems moksliniams tyrimams ir studijoms skirta baze, laboratorine įranga, Agrotechnologijų fakulteto bendradarbiavimu su strateginiu partneriu – UAB „Thermo Fischer Scientific Baltics“.
Dr. Gaurav Sharma susipažino su Agrotechnologijų fakultete veikiančiomis juslinių tyrimų, maisto technologijos ir mikrobiologinių tyrimų, cheminės analizės laboratorijomis, buvo aptartos tolimesnio bendradarbiavimo perspektyvos.